Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στα Τίρανα και στις φυλακές του Φιέρι για Μπελέρη
Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της επιτροπής Σύνδεσης και Σταθεροποίησης ΕΕ - Αλβανίας, ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος παρακολούθησε τη θεία λειτουργίαβ για το Αγιο Πάσχα στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα.
Αύριο, Δευτέρα του Πάσχα (6/5), στις 11:00, ο κ. Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί, στις φυλακές του Φιέρι, τον συνυποψήφιό του, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ευρωβουλευτή, «άδικα κρατείται εδώ και ένα χρόνο στις αλβανικές φυλακές».
- Διαβάστε επίσης: Μανώλης Κεφαλογιάννης στο CNN Greece: Η υπόθεση Μπελέρη, τα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό
Επίσης, «θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία για να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν, όπως το περιουσιακό ζήτημα και το κράτος δικαίου στην Αλβανία», όπως σημειώνεται ατη σχετική ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μ. Κεφαλογιάννης: Στοίχημα το κράτος πρόνοιας, αναγκαία η «πολεμική οικονομία»
Δίκη Μπελέρη: «Αναβολή για να μην αλλάξει χέρια ο δήμος Χειμάρρας» λέει ο αδερφός του
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59
Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την πρόκριση - Στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν
23:50
Πάνω από 200.000 νεκρούς μετρά η Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία
23:41
Φάμελλος για το κοινό πόρισμα με ΝΕΑΡ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κάνω πίσω στο προσκλητήριο ενότητας
23:30