Μπελέρης για επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης
Facebook / Φρέντι Μπελέρης«H επιλογή της σημερινής ημέρας για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα δεν είναι τυχαία», αναφέρει ο Φρέντι Μπελέρης σε μήνυμά του από τις Φυλακές Φιέρι, κατηγορώντας τον Αλβανό πρωθυπουργό ότι θέλει να προκαλέσει.
Στο μήνυμά του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και Δήμαρχος Χιμάρας επισημαίνει ότι σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη σύλληψή του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ράμα επέλεξε αυτήν την ημέρα, επειδή ενοχλήθηκε από την υποψηφιότητά του.
«Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς» καταλήγει το μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντιδράσεις για την έλευση Ράμα στην Αθήνα: «Αχρείαστη η επίσκεψη» ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση
Μητσοτάκης για Ράμα: «Δεν είναι καλεσμένος μας, αχρείαστη η έλευσή του στην Αθήνα»
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45