Δένδιας: Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι να μην ανακοπεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας
Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Κιλκίς επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ως συντονιστής του κόμματός της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία για τις ευρωεκλογές.
«To κύριο ζήτημα είναι να μην υποτιμήσουμε την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε. Για εμάς, στη Νέα Δημοκρατία, η Κεντρική Μακεδονία και οι νομοί της είναι η πηγή της δύναμής μας».
«Και όπως είχα την ευκαιρία να επισημάνω, υπάρχει διακύβευμα στις ευρωεκλογές, να μην ανακοπεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως το έχει θέσει σαφέστατα ο Πρωθυπουργός».
«Υπάρχει, λοιπόν, ανάγκη συστράτευσης και κοινής προσπάθειας και στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, για να πείσουμε όσον το δυνατόν περισσότερους πολίτες», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του το " Χ " ο κ. Δένδιας.
Οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ σε αριθμούς
08:45
Όταν το ταλέντο γίνεται γέφυρα: Το νέο κεφάλαιο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων
08:40
Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου - Νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα
08:39
Θεσσαλονίκη: Και τέταρτο άτομο στο «κάδρο» για τους εμπρησμούς - Οι δύο μηχανές και τα νέα στοιχεία
08:39