ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Conference League: Σε κάθε επίσημο γεγονός, νοσοκομείο αναφοράς είναι ο Ευαγγελισμός

Γεωργιάδης για Conference League: Σε κάθε επίσημο γεγονός, νοσοκομείο αναφοράς είναι ο Ευαγγελισμός

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης

INTIME NEWS / ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν το νοσοκομείο Ευαγγελισμός να τίθεται σε τριήμερη 24ωρη ετοιμότητα για να εξυπηρετεί κατά απόλυτη προτεραιότητα τους επισήμους, τους VIP του Conference League, έδωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.  

    Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός τονίζει πως «σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών, το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός».

    Ολόκληρη η ανάρτησή του:

    «Ως προς διάφορες αναρτήσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την οδηγία της διοικήσεως του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την διεξαγωγή του Τελικού του Conference Cup στις 29 Μαΐου τα πραγματικά περιστατικά είναι τα εξής: Σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην Χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών το Νοσοκομείο Αναφοράς που δηλώνεται από τις Ελληνικές Αρχές είναι ο Ευαγγελισμός.

    Πάντοτε δηλαδή οι επίσημοι προσκεκλημένοι της χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το νοσοκομείο. Μία τέτοια δέσμευση είναι υποχρεωτική για να διεξαχθεί ένα γεγονός τέτοιου βεληνεκούς όπως ο τελικός. Κατά συνέπεια όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές».

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ