ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Άργος: «Το βράδυ των ευρωεκλογών θα πανηγυρίσουμε ακόμη μία μεγάλη νίκη»

Μητσοτάκης από Άργος: «Το βράδυ των ευρωεκλογών θα πανηγυρίσουμε ακόμη μία μεγάλη νίκη»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Άργος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Την πόλη του Άργους εν όψει των ευρωεκλογών επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/05) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από κυβερνητικά στελέχη, επισκέφθηκε το παλαιό Δημαρχείο του Άργους, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και κομματικά στελέχη της ΔΕΕΠ Αργολίδας.

Κατά την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Σας ευχαροστώ για τη στήριξη στη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία, την οποία θα ξαναφέρουμε νικήτρια στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Καλή επιτυχία στα παιδιά, εν όψει Πανελλαδικών. Στηρίζουμε το δημόσιο Πανεπιστήμιο, παρά το γεγονός ότι κάναμε πράξη τη δέσμευση για την ίδρυση και λειτουργία μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών».

«Το 2015 φλερτάραμε με την απόλυτη καταστροφή»

«Κάποια στιγμή, φλερτάραμε με την απόλυτη καταστροφή και το 2015, είπαμε ένα μεγάλο “όχι” σε αυτούς που έπαιξαν τις τύχες της χώρας “κορώνα ή γράμματα”. Δεν κρύβω τις δυσκολίες, αλλά η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019, είμαστε ισχυρότεροι», επισήμανε.

«Θα δώσουμε τον αγώνα μας και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ των ευρωεκλογών, θα πανηγυρίσουμε ακόμη μία μεγάλη νίκη», σημείωσε ο Πρωθυπουργός από το Άργος, καταλογίζοντας μάλιστα στην αντιπολίτευση, απολιτίκ lifestyle.

«Δεν θα γυρίσουμε σε εποχές που η χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι»

«Θα διαπραγματευτούμε ξανά την Κοινή Αγροτική Πολιτική με παρεμβάσεις προς όφελος των αγροτών μας. Θα εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική που φυλάει με ασφάλεια τα σύνορά μας. Για να μην γυρίσουμε πίσω στις εποχές που η χώρα ήταν ''ξέφραγο αμπέλι''», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Θα μπορέσουμε να βάλουμε και την Ευρώπη μπροστά στη μάχη κατά της ακρίβειας και ειδικά στις πρακτικές κάποιων πολυεθνικών εταιρειών που μπορεί να βλέπουν την Ελλάδα ως μια μικρή αγορά και να τιμολογούν διαφορετικά τα ίδια προϊόντα στην Ελλάδα απ’ ό,τι στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ