Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη
Διαβιβάστηκε στη Βουλή ποινική δικογραφία για την Τέμπη που αφορά στον τέως υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο. τον τέως υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη, τον τέως υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο και την τέως υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη.
Πρόκειται για τη δικογραφία που είχε τεθεί στο αρχείο από τη Λάρισα και ανασύρθηκε με παρέμβαση του Αρείου Πάγου, μετά από σχετική μήνυση των συγγενών των θυμάτων, η οποία αναφέρεται συγκεκριμένα στο αποκαλούμενο "μπάζωμα" στο σημείο της τραγωδίας.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία «έτρεξε» αργά το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) και μια μόλις ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, λόγω των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στο πλαίσιο του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.
Μετά και την διαβίβαση της συγκεκριμένης δικογραφίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, όπως τουλάχιστον είχε προαναγγείλει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστολή Καρυστιανού προς Μητσοτάκη για Τέμπη: «Αν δεν μου απαντήσετε, να παραιτηθείτε»
e-ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η περίοδος χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις
06:00
Κατώτατος μισθός: Τι αυξήσεις θα δουν οι εργαζόμενοι στη μισθοδοσία Απριλίου
05:00
Επίδομα Παιδιού: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Πώς υπολογίζεται το ποσό
04:00
Πρεμιέρα για την υποχρεωτική τιμολόγηση - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
03:00