ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρτα: Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη μαζί στην περιοδεία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Άρτα: Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη μαζί στην περιοδεία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Άρτα μαζί με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη (αριστερά) ΓτΠ /ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στην περιοδεία στην Άρτα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. 

Νωρίτερα, οξεία επίθεση κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Αγρίνιο, επαναλαμβάνοντας ότι οι προτάσεις της για μείωση του ΦΠΑ και η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο οδηγούν στη χρεωκοπία.

Όσον αφορά την ακρίβεια ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η ακρίβεια είναι πρόβλημα που ταλανίζει τους πολίτες. Η διαθρωτική απάντηση στην ακρίβεια είναι η μόνιμη αύξηση των μισθών. Μειώσαμε την πρώτη τετραετία τους φόρους και υποσχεθήκαμε ότι η δεύτερη τετραετία η πολιτική μας θα είναι η αύξηση των μισθών και αυτό κάνουμε. Ο κόσμος ερχόταν στα πολιτικά μας γραφεία για να του βρούμε δουλειά, τώρα έρχονται οι επιχειρηματίες ζητούν προσωπικό».

«Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές μετά τους θριάμβους του Μαΐου και του Ιουνίου με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή», σχολίασε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Να στείλουμε το μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετια γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες».

«Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν. Ευχαριστώ για τα μεγάλα ποσοστά των εκλογών του 2023 και μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο Μαξίμου να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες σας για να αλλάζουμε τον τόπο μέρα μέρα.

Απέναντί μας έχουμε μόνο να αντιμετωπίσουμε την αδιαφορία των πολιτών που κάνουν λάθος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης και να την κάνουμε πρωταθλήτρια.

Η φωνή της Ελλάδας μετράει στην Ευρώπη και αυτό έγίνε με κόπο και προσπάθεια. Και όταν αυτό συμβαίνει είναι προς όφελος των Ελληνίδων και των Ελλήνων με παράδειγμα το Ταμείο Ανάκαμψης και τα 36 δισ. που ήδη έχουν αρχίσει να εκταμιεύονται».

Φρέντι Μπελέρης: Ο αγώνας μου δεν είναι μόνο προσωπικός, αλλά αφορά τη Δημοκρατία

Παράλληλα, για αγώνα που αφορά την δημοκρατία, το κράτος δικαίου αλλά και τις ελευθερίες των πολιτών κάνει λόγο ο προφυλακισμένος στην Αλβανία Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρτία.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, έναν χρόνο μετά την σύλληψη και προφυλάκιση του από το καθεστώς του Έντι Ράμα στην Αλβανία, συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε μέσα από τη φυλακή στο Newbsomb.gr όπου ξεσπώντας σε λυγμούς, τόνισε πως ο προσωπικός Γολγοθάς που ανεβαίνει από τις 12 Μαΐου του 2023, είναι ένας αγώνας της Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την υπερηφάνεια να εκπροσωπεί τον Ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Φρέντι Μπελέρη:

«Ένα χρόνο τώρα το καθεστώς Ράμα, με ένα φαιδρό κατηγορητήριο και μια δίκη παρωδία, με κρατά φυλακισμένο επειδή τόλμησα να κερδίσω τις εκλογές στο Δήμο Χιμάρας. Επειδή ήθελα να προστατεύσω τις περιουσίες, τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων της περιοχής. Παρά τα ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πολλών άλλων φορέων, το καθεστώς Ράμα μου απαγόρευσε να αναλάβω τα καθήκοντά μου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου ως υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έναν αγώνα που δεν είναι μόνο προσωπικός, αλλά αφορά τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τις ελευθερίες των πολιτών. Αφορά την τιμή και την περηφάνεια του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Αυτή είναι η μάχη που δίνω και με τη δική σας δύναμη μπορούμε να την κερδίσουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ