ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Μετά τη φέτα, νέα ανάρτηση για το ελαιόλαδο - «Πιο ακριβό στην Ελλάδα από τη Γερμανία»

Κασσελάκης: Μετά τη φέτα, νέα ανάρτηση για το ελαιόλαδο - «Πιο ακριβό στην Ελλάδα από τη Γερμανία»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Κουτοπονηριές» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης όσα αναφέρει η κυβέρνηση για την ακρίβεια, τονίζοντας πως υποτιμούν τους πολίτες. 

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «μετά το ψέμα του Πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση. Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία».

«Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς» έγραψε.

Σχολιάζει σκωπτικά, μάλιστα, ότι «προσπαθούν να τα μπαλώσουν: Ο πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού. Και το αστείο: Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο».

Κατέληξε δε πως «να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη - και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα. Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη. Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ