Επίθεση ΝΔ κατά της κυβέρνησης για θέματα δημόσιας τάξης
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις ιδεοληψίες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν τις απόψεις τους στα θέματα της δημόσιας τάξης.
Με αφορμή τη ληστεία σε τράπεζα των Αμπελοκήπων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωση του τονίζει πως η ΝΔ ανέδειξε με επιτακτικό τρόπο την κρισιμότητα του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.
"Τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του, παρέμειναν αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικά στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας φαίνεται ότι τελικά επιβάλλει τις απόψεις του".
"Όσο, όμως, 'κλείνουν το μάτι' στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, τόσο θα μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας" τονίζει ο κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας πως η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική.
"Κανένα από τα δύο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναγεννημένες συνιστώσες του" επισημαίνει, ενώ εγγυάται προσωπικά ότι "η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας".
SPONSORED
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00