Nέο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» με 2 δισ. ευρώ - Και για ζευγάρια 40- 50 ετών
Ανανεώθηκε:
Την διεύρυνση του προγράμματος «Σπίτι Μου», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Η κυβέρνηση έχει πρόθεση να υλοποιήσει ένα νέο πρόγραμμα «Σπίτι Μου» με πολύ μεγαλύτερους πόρους, ύψους δυο δισεκατομμυρίων ευρώ. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ολοκληρώσουμε μια διαπραγμάτευση με την Κομισιόν. Θέλουμε να διευρύνουμε την περίμετρο, να πάμε σε ζευγάρια από 40 έως 50 έτη που είχαν αποκλειστεί από το προηγούμενο πρόγραμμα», ανέφερε σχετικά.
«Δεν είμαι έτοιμος να εξαγγείλω κάτι οριστικό γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, είμαι όμως συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο πρόγραμμα με πολύ περισσότερους οφελούμενους», είπε ακόμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το 72,5% των Ελλήνων δηλώνουν ότι έχουν λιγότερα χρήματα για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων
Ανακαινίζω - Ενοικιάζω: Οι τρεις δυνατότητες καταβολής της προκαταβολής επιδότησης
Ένωση Θεατρικών Παραγωγών: Δεν κλείνουν όλα τα θέατρα αύριο λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
21:00
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους
20:52
Πέθανε η Μαρία Σόλε Ανιέλι σε ηλικία 100 ετών
20:47
Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι στο μετρό του Παρισιού – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν
20:39