Στη Λάρισα σήμερα ο Μητσοτάκης - Σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες
Ο Πρωθυπουργός
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / INTIME NEWSΤη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων θα ακολουθήσει σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.
Στις 11:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τα μέτρα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες Daniel και Elias.
Yπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του χθες σε αυτοδιοικητικά στελέχη στο Πεδίον του Άρεως, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω», ενώ, με αφορμή την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναρωτήθηκε «γιατί πρέπει να μετατρέπεται σε σόου κάτι που αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Να ξορκίσουμε την αποχή και να γιορτάσουμε μία ακόμα μεγάλη νίκη της ΝΔ
Πότε η μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
01:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα
00:30
Πυρά Παχλαβί για κηδεία Χαμενεΐ: «Το Ιράν δεν θρηνεί τον δικτάτορά του»
23:57
Ολονύχτια μάχη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώθηκαν οικισμοί και το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων
23:55