Στη Λάρισα σήμερα ο Μητσοτάκης - Σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες
Ο Πρωθυπουργός
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / INTIME NEWSΤη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων θα ακολουθήσει σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias.
Στις 11:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας.
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τα μέτρα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες Daniel και Elias.
Yπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του χθες σε αυτοδιοικητικά στελέχη στο Πεδίον του Άρεως, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ, λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω», ενώ, με αφορμή την παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναρωτήθηκε «γιατί πρέπει να μετατρέπεται σε σόου κάτι που αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Να ξορκίσουμε την αποχή και να γιορτάσουμε μία ακόμα μεγάλη νίκη της ΝΔ
Τραγωδία στο Μιζούρι: Δώδεκα νεκροί από συντριβή αεροσκάφους
22:18
Στο αέρα η συμφωνία: Το Ιράν κλείνει τον εναέριο χώρο - Ο Τραμπ κατακεραυνώνει τον Νετανιάχου
22:06
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ
22:06
Μετά τις μπόρες, έρχονται τα 35άρια - Πότε αλλάζει ξανά ο καιρός
22:01