ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπελέρη - «Από σήμερα είμαστε πιο δυνατοί»

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Μπελέρη - «Από σήμερα είμαστε πιο δυνατοί»

O Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Φρέντι Μπελέρη 

Screenshot / INTIME

Με τον Φρέντι Μπελέρη επικοινώνησε το απόγευμα της Δευτέρας (10/5) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εκλογική του επιτυχία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σε μήνυμά του από τις φυλακές, ο νεοεκλεγμένος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την στήριξή του «στον αγώνα για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μού έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις Ευρωεκλογές».

«Και εγώ και η οικογένεια μου δε θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς» σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως «δώσαμε και κερδίσαμε μια μάχη για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Αλλά και ταυτόχρονα μια μάχη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, για τις αρχές και τις αξίες, που πρέπει να συμμερίζεται οποιος θέλει να έχει θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια».

Την ίδια ώρα, ευχαρίστησε τόσο τους ψηφοφόρους του και τους «φίλους σε όλη την Ελλάδα που στάθηκαν στο πλευρό μου στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Ένα μωσαϊκό στήριξης και εθελοντών που έγραψε ιστορία παλεύοντας για έναν ιερό σκοπό: την ελευθερία και την περηφάνια του Ελληνισμού».

Καταλήγοντας, τόνισε πως «στα αδέρφια μου από την ελληνική εθνική μειονότητα, θέλω να πω ότι από σήμερα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Και σε κάθε συμπολίτη μας ότι ως Ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην Πατρίδα μας».

Ειδική αναφορά έκανε, τέλος, στους Άγγελο Συρίγο και Σταύρο Παπασταύρου «που εδώ και 395 ημέρες που βρίσκομαι στη φυλακή, είναι διαρκώς στο πλευρό το δικό μου και της οικογένειας μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ