ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Επιλέχθηκαν πρόσωπα δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο
To κτήριο του ΚΚΕ στον Περισσό
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΣτο νέο κυβερνητικό σχήμα, επιλέχθηκαν πρόσωπα «δοκιμασμένα στο αντιλαϊκό έργο», σχολιάζει το ΚΚΕ, προκειμένου όπως αναφέρει να τρέξουν «τις “μεταρρυθμίσεις” του κεφαλαίου και της ΕΕ σε βάρος των εργαζομένων και του λαού».
Το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζει πως ο πρωθυπουργός παρερμήνευσε και διαστρέβλωσε το εκλογικό αποτέλεσμα ως «εντολή να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι αντιλαϊκές “μεταρρυθμίσεις”».
«Το σίγουρο είναι ότι απάντηση στα κρίσιμα λαϊκά προβλήματα δεν μπορούν να δώσουν οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και οι εναλλαγές προσώπων, όταν η πολιτική παραμένει η ίδια. Ούτε φυσικά αποτελούν διέξοδο οι διεργασίες και οι “ανασχηματισμοί” που επιχειρούνται στον άλλο πόλο του αστικού πολιτικού συστήματος, αυτού της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας», σημειώνει το ΚΚΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι υπουργοί που διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους
«Μήνυμα δεν ελήφθη» το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον ανασχηματισμό
Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Βρετανία - Στόχος η υποκλοπή πληροφοριών για δεκάδες χιλιάδες βίζες
10:07
Μηνιαία αύξηση 2,48 ευρώ στους λογαριασμούς του νερού - Τι αλλάζει για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
10:03
Ιωάννης Στασινόπουλος (Active): Συνεχίζουμε να παραμένουμε ενεργοί και να δημιουργούμε
10:00
Κολομβία:Έξι νεκροί στρατιώτες και 28 τραυματίες από επίθεση των ανταρτών
09:59