Ο Βελόπουλος διέγραψε τον Παύλο Σαράκη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
O Παύλος Σαράκης.
ΕurokinissiΤην διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.
Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».
Η διαγραφή γνωστοποιήθηκε με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.
Η Ελληνική Λύση μετά τη διαγραφή του Παύλου Σαράκη αριθμεί πλέον 11 βουλευτές από 12 και οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον 9 από 8.
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
ΕΛΛΑΔΑ
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56
ΕΛΛΑΔΑ
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54
ΑΝΑΠΤΥΞΗ