ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι στη λίστα

Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι στη λίστα

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας

INTIME NEWS

Για την απόλυση του από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη, μίλησε ο  Γιώργος Τσίπρας χαρακτηρίζοντας «παιδαριώδεις αθλιότητες δολοφονίας χαρακτήρα» και εκτίμησε πως μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι.

«Μετά από μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, ειδοποιήθηκα μετά από δέκα λεπτά, ότι λύεται σύμβαση εργασίας. Κυκλοφόρησε κάποια διαρροή από κύκλους της Κουμουνδούρου, στην οποία δεν θέλω να απαντήσω γιατί ακριβώς η Κουμουνδούρου δεν είχε κάποια επίσημη ανακοίνωση», είπε μιλώντας το ΕΡΤNews και πρόσθεσε:

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είναι επτά προτάσεις, επτά ψέματα δηλαδή. Είναι αθλιότητες και μάλιστα παιδαριώδες δολοφονίας χαρακτήρα».

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως απέκτησε μια έμισθη σχέση με το κόμμα, μετά την εκλογή Κασσελάκη και είπε πως δεν, «έπεσε από τα σύννεφα» με την σημερινή απόφαση, καθώς «μπορεί να υπήρχε η λίστα ήδη πριν τις εκλογές και μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι».

«Δηλαδή όποιος δεν είναι απολύτως της γνώμης του προέδρου. Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν ωστόσο, με αυτά τα οποία αναφέρονται», εξήγησε.

Την είδηση της απόλυσής του γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Γιώργος Τσίπρας με δήλωσή του στην οποία αφήνει αιχμές κατά του προέδρου του κόμματος.

Όπως αναφέρει ενημερώθηκε για τη λύση σύμβασης εργασίας του, δέκα μόλις λεπτά μετά από ραδιοφωνική του συνέντευξη στην οποία υποστήριξε την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα ''σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας'' από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων.

Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας.

Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ