Τζάκρη για Χατζηδάκη: Ας αφήσει τα τεχνάσματα – Έχουν κοστολογηθεί οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI«Φθηνό επικοινωνισμό» καταλογίζει η Θεοδώρα Τζάκρη στον Κωστή Χατζηδάκη, μετά το «όχι» της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόταση του υπουργού Οικονομικών για συνεδρίαση της Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις της στο περιστύλιο της Βουλής, η κ. Τζάκρη, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στη διάσκεψη των προέδρων, τόνισε ότι έχουν ήδη κοστολογηθεί οι προτάσεις του κόμματος για την ακρίβεια και το φορολογικό.
Ζήτησε ακόμη να έρθουν προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές οι σχετικές προτάσεις νόμου.
«Ας αφήσει λοιπόν τα τεχνάσματα και σε εφαρμογή του άρθρου 85 του Κανονισμού της Βουλής ας φέρει προς συζήτηση στις αρμόδιες Επιτροπές τις δύο προτάσεις νόμου, τις οποίες, επαναλαμβάνω, τις έχει ήδη κοστολογήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Τζάκρη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πίσω ολοταχώς από τον ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση των μέτρων του για την Οικονομία στη Βουλή
Ρευστότητα στο πολιτικό σύστημα: Τι δείχνει η έρευνα των Choose και Metron Analysis
Μπρούνερ: «Ευάλωτη η ΕΕ αν οι συνοριακοί έλεγχοι εξαρτώνται από την καλή θέληση γειτονικής χώρας»
23:32
Στη Σαουδική Αραβία αύριο ο Ερντογάν - Κρίσιμες επαφές με πρίγκιπα Σαλμάν και Πακιστανό πρωθυπουργό
23:28
Χανιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγε η 75χρονη από το ΑΤ - Τι λέει η αστυνομία
23:22
Καύσωνας με 48 βαθμούς Κελσίου «γονατίζει» την Ιταλία - Το πιο καυτό καλοκαίρι του τελευταίου αιώνα
23:11