Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα έπρεπε να το κάνει
Ανανεώθηκε:
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSIΣκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, χρησιμοποίησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καλώντας τον ουσιαστικά να παραιτηθεί
Ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος είχε «απολυθεί» πρόσφατα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε τις μεταμεσονύχτιες αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τις βολές Κασσελάκη κατά Τσίπρα: «Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει “πάμε”, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το “πάμε” σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται γιατί εδώ ξαναλέω το ζήτημα είναι ένα: τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με τουίτ».
Μεταμεσονύχτια πυρά κατά Τσίπρα
Με μία μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιμένει στην υπόγεια κόντρα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Ανάλαβε εσύ ή στήριξέ με».
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχική ανάρτηση ανέφερε «σταμάτα την υπονόμευση», στη συνέχεια διορθώθηκε και... εξαφανίστηκε η λέξη «υπονόμευση».
«Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει εντός εβδομάδων», λέει ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ
16:20
Φωτιά στη Βιάννου Κρήτης: Μακριά από κατοικημένη περιοχή το μέτωπο της πυρκαγιάς
16:11
«Ποτέ Ξανά»: Πορεία για τα θύματα του Ολοκαυτώματος - 83 χρόνια από το πρώτο τρένο για το Άουσβιτς (pics)
16:08
Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από ιρανική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ
15:53