ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παραμένει ηθικά εκτεθειμένη και όχι μόνο για την περίπτωση Αυγενάκη
«Είναι αστείο ο Π. Μαρινάκης να παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ωσάν να κραδαίνει τη ρομφαία της ηθικής με αφορμή την περίπτωση Αυγενάκη», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Το "νευρικό" πρώην υπουργό τον απέπεμψαν μόνο αφού δημοσιοποιήθηκε το σχετικό βίντεο και ενώ είχαν ενημερωθεί νωρίτερα, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε. Επιπλέον, μπορεί να λέει τώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο Λ. Αυγενάκης δεν θα πολιτευτεί ξανά με ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά αν είναι έτσι, γιατί δεν ανακοινώνουν κι επίσημα τη διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Η ΝΔ παραμένει ηθικά εκτεθειμένη, και όχι μόνο για την περίπτωση Αυγενάκη. Να θυμίσουμε ξανά πώς καλύπτει η κυβέρνηση τα στελέχη της που εμπλέκονται π.χ. στην υπόθεση των μπαζώματος των Τεμπών;», συνεχίζει και καταλήγει:
«Για τα υπόλοιπα που είπε σήμερα ο Π. Μαρινάκης, περί κωλοτούμπας και αγάπης για την καρέκλα, μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση. Η προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου να ξυπνήσει αντιΣΥΡΙΖΑ αντανακλαστικά είναι καταδικασμένη σε αποτυχία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Επτά «όχι» της Πολιτικής Γραμματείας στην εισήγηση Κασσελάκη - Ποιοι καταψήφισαν
ΝΔ για διαγραφή Αυγενάκη: Καμία ανοχή με πράξεις, όχι με λόγια - Να μην κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ
SPONSORED
Τα 10 βήματα της νέας διαδικασίας για τα ανείσπρακτα ενοίκια και την έξωση με εξώδικο
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Τα 10 sos για τους υπόχρεους
02:00
Αδήλωτα εισοδήματα: «Ραβασάκια» σε 12.000 φορολογούμενους - Ποιους αφορούν
01:00
Επίδομα Παιδιού: Πότε καταβάλλεται στους δικαιούχους
00:30