ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν
Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη γνωστή του τακτική. συνεχίζει και μετεκλογικά την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν, παρουσιάζοντας τους “εμπρηστές” της ακρίβειας σαν “πυροσβέστες”» αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του για το θέμα της ακρίβειας, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ.
Η Ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη γνωστή του τακτική. Από τη μία, εμφανίζει μια εικονική πραγματικότητα περί δήθεν “μείωσης των τιμών” στο σούπερ μάρκετ, όταν τα ίδια τα στοιχεία που επικαλείται αποτυπώνουν μια σοκαριστική αύξηση 30% την τελευταία διετία. Από την άλλη, συνεχίζει και μετεκλογικά την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν, παρουσιάζοντας τους “εμπρηστές” της ακρίβειας σαν “πυροσβέστες”.
Την ίδια στιγμή που παίζεται αυτό το κακόγουστο θέατρο, οι λαϊκές οικογένειες μαθαίνουν ότι θα πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά το ήδη πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα στους λογαριασμούς του Ιουλίου, σαν αποτέλεσμα της πολιτικής της “απελευθέρωσης” της αγοράς ενέργειας, των χρηματιστηρίων και της “πράσινης” μετάβασης, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων κομμάτων της ΕΕ και του συστήματος.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η επιστολή φον ντερ Λάιεν στον Μητσοτάκη για τις πολυεθνικές
Θετική απάντηση της φον ντερ Λάιεν στην πρωτοβουλία Μητσοτάκη για τις τιμές των πολυεθνικών
Άρειος Πάγος για Τέμπη: Καλούμε όλους τους παράγοντες να συμβάλουν άμεσα στην έναρξη της δίκης
12:01
Trastor: Από τη Γενική Συνέλευση το «πράσινο φως» για νέα κεφαλαιακή ενίσχυση
12:00
Al Arabiya: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ συμφώνησε σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
11:59
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η καινοτομία έχει πρακτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα
11:52