ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στηρίξτε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της πατρίδας μας»: Προεκλογικό ποστ του Παύλου Γερουλάνου

«Στηρίξτε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της πατρίδας μας»: Προεκλογικό ποστ του Παύλου Γερουλάνου

O βουλευτής ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία, Παύλος Γερουλάνος

INTIME NEWS

Την στήριξη της προσπάθειας για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, ζητά με ανάρτησή του στο πρώτο προεκλογικό του σποτ ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.

«Δίνοντας αξία στον Πολίτη, δίνεις αξία στην Πολιτική. Και δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο.Ξεκινάμε.Ήρθε η ώρα.Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την Αναγέννηση της πατρίδας». Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθειά μας», αναφέρει στην αναρτησή του την οποία συνοδεύει με το αντίστοιχο βίντεο.

«Αξία» - το πρώτο προεκλογικό σποτ του Παύλου Γερουλάνου

Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι πρόκειται για μία «καμπάνια για την Πολιτική και όχι για την παραπολιτική. Με όραμα, θέσεις, προτάσεις για όλα όσα αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία. Επικεντρωμένη στον κάθε πολίτη και τη δίψα του για ένα κράτος που λειτουργεί. Μια προσπάθεια που θέλει να αγκαλιάσει τον Άνθρωπο, για να την αγκαλιάσουν οι άνθρωποι. Που στοχεύει, όχι μόνο στην εσωκομματική κάλπη της 6ης και 13ης Οκτωβρίου αλλά και στην κάλπη των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Γιατί, η Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει την Αναγέννηση της Πατρίδας».

«Η καμπάνια του Παύλου Γερουλάνου αρχίζει να ξετυλίγεται σταδιακά, από σήμερα, με τη δημοσιοποίηση του πρώτου προεκλογικού σποτ με τίτλο «Αξία», στο οποίο το μήνυμα του υποψηφίου για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι σαφές:

«Δίνοντας αξία στον Πολίτη, δίνεις αξία στην Πολιτική. Και δίνοντας αξία στην Πολιτική, δίνεις δυνατότητες στον Άνθρωπο. Ξεκινάμε. Ήρθε η ώρα. Για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για την Αναγέννηση της πατρίδας».

«Το στοχευμένο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση σποτ συνδυάζεται, στο οργανωτικό σκέλος, με την εντατικοποίηση της συλλογής υπογραφών για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ροή και ένταση. Όσοι και όσες επιθυμούν να στηρίξουν τον Παύλο Γερουλάνο, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση: https://www.yeroulanos.gr/dilosi-stirixis/», αναφέρει ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ