Σχοινάς για Μπελέρη: Δικαίωση ότι θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα και θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες
Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς
European UnionΓια δικαίωση κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μαργαρίτης Σχοινάς, σχολιάζοντας την άδεια που έλαβε ο Φρέντη Μπελέρης, προκειμένου να παραστεί στο Στρασβούργο και να αναλάβει τα καθήκοντα του ως ευρωβουλευτής.
Μάλιστα ο κ. Σχοινάς αναφέρει στην ανάρτηση του στο twitter ότι ο Φρέντη Μπελέρης θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του και θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.
Αναλυτικά ο Μαργαρίτης Σχοινάς αναφέρει:
«Ο σεβασμός του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι βασικό στοιχείο κάθε ευνομούμενης πολιτείας.
Δικαίωση το ότι ο Φρέντη Μπελέρης θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του και θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο έλαβε ο Φρέντης Μπελέρης
Ανδρουλάκης για Τσίπρα: Μπορεί να δημιουργήσει μια ανακατωσούρα
07:23
Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
07:19
Οι κόκκινες γραμμές Μαξίμου σε αγρότες και η διαπραγμάτευση των Χριστουγέννων
07:14
Byron: Στο έλεος της κακοκαιρίας το λεκανοπέδιο – Στα Δυτικά τα μεγαλύτερα προβλήματα
07:05