Δικηγόρος Μπελέρη: «Λαμπρό χρυσό μετάλλιο η ποινή που του έχει επιβληθεί»
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης
Facebook / Φρέντι Μπελέρης«Λαμπρό χρυσό μετάλλιο στο στήθος του» χαρακτήρισε την ποινή που έχει επιβληθεί από τις αλβανικές δικαστικές Αρχές στον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντη Μπελέρη, ο δικηγόρος του Αντώνης Νέτσος.
Μιλώντας για την άδεια που έχει λάβει από τις φυλακές Φιέρι, ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή σημειώνει πως «μετά από 14 μήνες ο Φρέντης Μπελέρης είναι ελεύθερος μετά από πολλές αιτήσεις που είχαν κατατεθεί προ της καταδίκης του, τότε για να εκλεγεί δήμαρχος της Χειμάρρας».
«Αυτό δεν του επετράπη διότι δεν επιτρεπόταν από τον αλβανικό ποινικό νόμο, έως τότε».
Έκανε λόγο για υποκρισία και πρόσθεσε πως «σήμερα - παραδόξως - του δόθηκε ειδική άδεια και μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής πλέον, εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό».
«Η ποινή που έχει επιβληθεί από αυτή την φάρσα διαδικασίας, δεν πρόκειται για μια ποινή που στιγματίζει την προσωπικότητά του, αντιθέτως είναι ένα λαμπρό χρυσό μετάλλιο στο στήθος του» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πυρκαγια σε επαγγελματικό χώρο στο Ίλιον - Καίγονται εύφλεκτα υλικά δίπλα σε πολυκατοικία
15:48
«Ομάδα Σημαίνει»: Το ντοκιμαντέρ της Novibet για τη δύναμη του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες
15:43
Ηλεκτρικά πατίνια: Μάστιγα με 400 τραυματισμένα παιδιά στα νοσοκομεία πέρυσι
15:35
Άγαλμα με την υπογραφή του Banksy εμφανίστηκε στο κεντρικό Λονδίνο (pics)
15:31