Την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής
Η Ολομέλεια της Βουλής (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤην άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, ενώ απέρριψε το αίτημα για άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής, Κυριάκου Βελόπουλου, τον οποίο είχε μηνύσει πολίτης για «χρήση υπηρεσιακού απορρήτου».
Για τον βουλευτή της ΝΔ, Μάρκο Καφούρο, η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης που φέρεται να τελέστηκε το 2018 όταν ο κ. Καφούρος είχε την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων.
Για την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χριστίνα Σταρακά, η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος που φέρεται να τέλεσε το 2018 ως Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.
Για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο δια παραλείψεως και παραβίασης εργατικής νομοθεσίας, τo 2018.
Για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Μπαράν Μπουρχάν, η αίτηση άρσης ασυλίας αφορά στην παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, τo 2019.
Η Ολομέλεια απέρριψε την αίτηση άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κώστος Πάρου
21:09
Σουηδία: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος για την επίθεση με σπαθί σε σχολείο με θύμα 17χρονη μαθήτρια
21:04
Νέο mega κοίτασμα φυσικού αερίου ανακοίνωσε πως ανακάλυψε το Ιράν
20:52
«Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»: Οδηγός λεωφορείου απείλησε ηλικιωμένο επιβάτη
20:40