ΚΚΕ: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών στο περιστατικό τραυματισμού συνοριοφύλακα
Ανανεώθηκε:
To κτήριο του ΚΚΕ στον Περισσό
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΤην άποψη ότι το περιστατικό του τραυματισμού του συνοριοφύλακα στον Έβρο δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα «αστυνομικό συμβάν» εκφράζει με ανακοίνωσή του το Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
«Το περιστατικό του πυροβολισμού και τραυματισμού Έλληνα συνοριοφύλακα από πυρά αγνώστων που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι εξαιρετικά σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο ως ένα “αστυνομικό συμβάν”.
Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι η πλήρης διαλεύκανση των συνθηκών και των εμπλεκομένων στο συγκεκριμένο περιστατικό και η ενημέρωση με ευθύνη της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα της έρευνας.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνοριοφύλακα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έβρος: Σε σταθερή κατάσταση ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε - Κύκλωμα διακινητών βλέπουν οι Αρχές
Η Ελλάδα ενημέρωσε την Τουρκία για το αιματηρό περιστατικό στον Έβρο - Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Ποιες προτάσεις συζητούνται
14:15
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
«H Γροιλανδία θα περάσει στα χέρια των ΗΠΑ, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό», λέει ο Τραμπ
14:09
Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από την πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο (pics&vid)
14:07