Πηγές ΝΔ: Η δικηγόρος που συνελήφθη για ναρκωτικά ουδέποτε υπήρξε μέλος του κόμματος
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΠηγές της ΝΔ διαψεύδουν κατηγορηματικά «συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media» , που αναφέρουν ότι ο δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με το κόμμα.
«Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της», αναφέρουν οι πηγές και προσθέτουν: «Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόημα δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ».
Η 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/8) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, καθώς κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στο όχημά της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κολωνός: Χειροπέδες σε 29χρονη δικηγόρο για ναρκωτικά - Έκρυβε 40 φακελάκια κοκαϊνη
Καθησυχάζει η Κομισιόν για την ασφάλεια του εφοδιασμού πετρελαίου στην ΕΕ
13:57
Meteo: Θερμότερος από τα κανονικά επίπεδα ο Φεβρουάριος σε ολόκληρη τη χώρα
13:52
Κύπρος: Αναχαιτίστηκαν δύο drones που κινούνταν προς τις Βρετανικές Βάσεις στο Ακρωτήρι - Εντολή εκκένωσης και σε δύο ακόμη κοινότητες
13:51
Για «αναμφισβήτητη επιθετικότητα» κατά της Τεχεράνης μιλά η Μόσχα - Σε διαρκή επαφή με την ιρανική ηγεσία
13:43