Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλία: Στο επίκεντρο τα έργα αποκατάστασης μετά τη θεομηνία Daniel
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
EurokinissiΈφτασε πριν από λίγο στη Φαρκαδόνα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Θεσσαλία.
Στο δημαρχείο, όπου μετέβη, ξεκίνησε μια ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του ίδιου του πρωθυπουργού, των αρμοδίων υπουργών και των τοπικών αρχών, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που προκάλεσαν οι θεομηνίες στην περιοχή αλλά και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Eπίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσαλία.
INTIME NEWSΟ πρωθυπουργός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το κτήριο, δηλώνοντας: «Έχω δει εντυπωσιακές φωτογραφίες γι’ αυτό το κτίριο και ήθελα να το δω από κοντά». Αυτή η επίσκεψη σηματοδοτεί την έμφαση της κυβέρνησης στην προώθηση των ψηφιακών υποδομών και της διαχείρισης της γης, ενισχύοντας τη σημασία των κτηματολογικών υπηρεσιών στη Θεσσαλία.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση, τον Παλαμά και το Μουζάκι Καρδίτσας.
Στις 17:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με τίτλο «Στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - φράγματα, υποδομές και έργα υδρονομίας», στο Δημαρχείο Κιλελέρ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Κωνσταντινίδη και Πολυχρονίδη - «Συγκίνηση και υπερηφάνεια»
Στην Θεσσαλία αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότησή της
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15