Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται - Να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών
Για «ιστορικές ευθύνες όλων» απέναντι στα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και επρρίπτοντας ευθέως το βάρος των αρνητικών εξελίξεων στον Στέφανο Κασσελάκη. Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Συρρικνώνεται το κόμμα, η κοινοβουλευτική ομάδα και διχάζεται η κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου».
.
Ερωτηθείσα για την πρόταση Κασσελάκη να ονομαστεί το κόμμα «Συνασπισμός σύγχρονης Αριστεράς» σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ , η βουλευτής επεσήμανε «οι συμβολισμοί έχουν το ρόλο τους. Εκτιμώ ότι σήμερα ξετυλίγεται μια ατζέντα με την οποία πρέπει να κριθεί».
Υπάρχει περιθώριο λύσης τρεις μέρες πριν την Κεντρική Επιτροπή; «Οι «ηγέτες μπορούν να ενώνουν να αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με θαρραλέες αποφάσεις», απάντησε, προσθέτοντας ωστόσο πως οι κινήσεις αντιπερισπασμού, δεν βοηθούν και αφήνουν «παγερά αδιάφορη την κοινωνία».
Η λύση, όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, θα μπορούσε να δοθεί σήμερα κιόλας, «θέτοντας ο ίδιος ο πρόεδρος τον εαυτό του στην κρίση των μελών».
Στην ερώτηση εάν η ίδια θα είναι υποψήφια απάντησε ότι πάμε «βήμα-βήμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην κάλπη καλεί η Γεροβασίλη τον Κασσελάκη: Να ξαναγίνουν εσωκομματικές εκλογές
ΣΥΡΙΖΑ: Οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύεται ο Κασσελάκης - Ορατός ο κίνδυνος τριχοτόμησης στο κόμμα
Καμιά επέμβαση της Χεζμπολάχ σε περίπτωση «περιορισμένων» χτυπημάτων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
17:47
Η απάντηση των ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών που συνδέονται με επιδόματα ανέργων
17:41
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για την HSBC Malta - Κέρδη άνω των 100 εκατ. ευρώ
17:34
«Καλή προοπτική» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ βλέπει η Τεχεράνη
17:34