Κεραμέως για μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Εξαιρετικά σημαντικό μέτρο για την τόνωση της απασχόλησης
Η ΥΠΕΣ Νίκη Κεραμέως
ΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI«Η διπλάσια μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές 1%, αντί για 0,5%, που μόλις εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνιστά άλλοένα εξαιρετικά σημαντικό μέτρο για την περαιτέρω τόνωση της απασχόλησης και τη δημιουργία και άλλων νέων θέσεων εργασίας» επισημαίνει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Π.Σ. “ΕΡΓΑΝΗ”, φέτος 2024 έχουμε 500.000 περισσότερους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα από ό,τι πριν από πέντε χρόνια το 2019».
«Το νέο αυτό μέτρο – η περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών – θα μας βοηθήσει για την περαιτέρω μείωση της ανεργίας τώρα που φτάνουμε στον σκληρό πυρήνα της» τονίζει η υπουργός Εργασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποιοι ωφελούνται από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
O Θανάσης Πρωτοψάλτης στο Allwyn Game Time: «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό»
16:24
Ελληνικών συμφερόντων το πρώτο πλοίο που πέρασε τα Στενά του Ορμούζ μετά την εκεχειρία
16:23
Διεθνές Συμπόσιο για την Ελληνική γλώσσα σε περιόδους κρίσης στη Μασαχουσέτη
16:10
Στρατηγική συμφωνία THEON - RHEINMETALL για την ανάπτυξη και προμήθεια του συστήματος PHYLAX
15:59