Γεροβασίλη: Τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος των «87» για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Η βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΕυθύνες στον έκπτωτο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για την αρνητική δημοσιότητα που ενέτειναν την εσωστρέφεια στο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει η βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη.
«Οι καταγραφές αντανακλούν την πραγματικότητα, το βλέπουμε όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά και στην πραγματικότητα», «υπάρχει ένας κύκλος μη επιτυχημένος και έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα με αρνητικά μηνύματα προς την κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στο newsbomb.
Διευκρίνισε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που θα στηρίξουν οι «87» θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως και «η δική μου απόφαση». Για την προηγούμενη υποψηφιότητά της ανέφερε ότι «καλώς έπραξα εκείνη τη στιγμή, σήμερα έχουμε πιο συντεταγμένη λειτουργία» και υπάρχουν εναλλακτικές.
«Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε», «θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας όλων μας», «δεν είναι απαραίτητο κάποιοι να φύγουν», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.
«Αυτοί που θα θελήσουν να παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι, θα ξετυλίξουν πολιτικά σχέδια με βάση αξίες της Αριστεράς, συμφωνημένες αρχές και θέσεις από το προηγούμενο συνέδριο, θέσεις που υποστηρίζουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και προτάσεις για το πώς το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναταχθεί ώστε η κοινωνία να αντιληφθεί ότι υπάρχει εναλλακτική διακυβέρνηση για τη χώρα». Έστρεψε τα βέλη της κατά του κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές.
Η κ. Γεροβασίλη κατήγγειλε ακόμη «διαδικτυακό bullying» κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα μέσω επώνυμων και ανώνυμων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτιμά μάλιστα, ότι οι εν λόγω επιθέσεις γίνονται με κεντρικό σχέδιο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φέρνουν πιο κοντά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Τι θα γίνει με την κρατική επιδότηση
Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα ΝΔ, «έκπληξη» στην τρίτη θέση - Τι λένε για την ηγεσία σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36
Αιματηρή συμπλοκή ανδρών στο λόφο του Φιλοπάππου - Δύο τραυματίες σε κεφάλι και πρόσωπο
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
«Νόμιζα ότι είχε πέσει δίσκος στο πάτωμα»; Η πρώτη αντίδραση Τραμπ στο άκουσμα των πυροβολισμών
12:06