Θεοχαρόπουλος καλεί Γεννηματά-Θεοδωράκη για σοσιαλδημοκρατικό φορέα
Κάλεσμα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη να προχωρήσουν μαζί για το φορέα της προοδευτικής παράταξης και τις εκλογές για τον επικεφαλής από τη βάση, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Προσέθεσε ότι αυτό πρέπει να γίνει χωρίς μικροκομματικές περιχαρακώσεις, εγωισμούς και προσχηματικές δικαιολογίες, αφήνοντας στην άκρη συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες με στόχο μία ισχυρή προοδευτική παράταξη.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο Σκαι, τάχθηκε υπέρ ενός ενιαίου σοσιαλδημοκρατικού φορέα κι έθεσε ως ελάχιστη προϋπόθεση να δεσμευθούν όλοι οι υποψήφιοι ότι την επόμενη ημέρα, όποιος κι αν εκλεγεί, θα είναι ενεργά μέλη της ευρύτερης παράταξης. «Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα το αποδεχθούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λογικές Big Brother και δεν τιμούν κανέναν στην κυβέρνηση. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην ψηφιακή εποχή μιλάμε μόνο για 4 άδειες. Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις, θα έπρεπε να μπουν στη διαδικασία με την κρατική εποπτεία, όχι όμως τον σφιχτό εναγκαλισμό, για να μην υπάρχει χειραγώγηση της ενημέρωσης, και θα φανεί στην πορεία πόσοι μπορούν να αντέξουν. Δεν μπορεί επίσης το χρήμα να είναι το μόνο κριτήριο σε αυτή την διαδικασία», επεσήμανε.
Το Ισραήλ λέει ότι «χτύπησε» τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν - «Οι συνέπειες του πολέμου θα πλήξουν όλο τον κόσμο» προειδοποιεί η Τεχεράνη
10:47
Συντρίμμια παντού: Βίντεο μέσα από το διαμέρισμα όπου έπεσαν οι βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ και σκότωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι
10:43
Συμφωνία AKTOR - BNI Foundation για έρευνα και εκμετάλλευση μεταλλευτικών πόρων στην Αλβανία
10:38
Ισραηλινά ΜΜΕ λένε ότι «χτυπήθηκε» ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν
10:35