Eπίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο Ελληνικό
Στην κατάσταση που επικρατεί στο καταυλισμό προσφύγων στο Ελληνικό αναφέρεται η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως «την 1η Ιουνίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στον καταυλισμό και απειλούσαν την δημόσια υγεία».
Η ΝΔ επισημαίνει πως «λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει» και πως από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη.
«Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε "λίμνη" από βρώμικα νερά και λύματα» αναφέρει η ΝΔ και τονίζει:
«Περιμένουμε τώρα από την "Αυγή" να κάνει λόγο για ... μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την "ικανή" Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή "πισίνα" για τους πρόσφυγες – μετανάστες.
Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης».
Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Βηρυτό, το Ιράν εκδικείται για τον Λαριτζανί - «Οι συνέπειες του πολέμου θα πλήξουν όλο τον κόσμο» προειδοποιεί
10:13
ΕΕ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Αυστραλία για την ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων
10:12
Δεύτερη ημέρα απεργίας των ιδιοκτητών ταξί - Νέα συγκέντρωση στις 11:30 στο κέντρο (vid)
10:00
Ώρα για ένα ξύρισμα αλλιώς: Πώς θα αναβαθμίσεις την καθημερινή σου περιποίηση
10:00