Συνεδριάζει το πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ – Πιθανόν και για Κασσελάκη
Συνεδριάζει στις 18:00 η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου είναι πιθανό να συζητηθεί η καταγγελία κατά του Στέφανου Κασσελάκη για σωρεία αντικομματικών συμπεριφορών, την οποία κατέθεσε ο Θέμης Μουμουλίδης, μέλος της ΚΕ του κόμματος.
Ο κ. Μουμουλίδης στην από την 1η Οκτωβρίου μακροσκελή επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «όποιος βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος καθυβρίζει την ιστορία και συντρόφους του δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος διχάζει με τοξικό λόγο αρνούμενος την πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφέρει επίσης ότι «οι καθαρές και υπεύθυνες πολιτικές επιλογές και οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος».
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, δεν αποκλείεται εκτός ημερήσιας διάταξης να συζητηθεί και καταγγελία σε βάρος του Διονύση Τεμπονέρα για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στο Αιγάλεω.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Επίσημα υποψήφιος και ο Σωκράτης Φάμελλος με 117 υπογραφές
ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψήφιων προέδρων την Πέμπτη (10/10)
Μαζωνάκης: Σε απομονωμένα κελιά οι γιατροί στον Κορυδαλλό - Ανακάλεσε την απεργία πείνας ο 58χρονος
17:42
Ποια είναι η 51η Ταξιαρχία Καταδρομών που ανέπτυξε η Άγκυρα απέναντι από τη Σάμο
17:36
52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤH: Καινοτόμο, νεανικό, ανατρεπτικό
17:30
Ζαχαράκη για το θάνατο μαθήτριας στην Κοζάνη: «Οδυνηρή απώλεια - Ψυχολόγοι από αύριο στο σχολείο»
17:25