Γεροβασίλη: Διαβλητή η θέση της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες
Ο διαγωνισμός τις τηλεοπτικές άδειες αποκαθιστά τη νομιμότητα», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε ερώτηση για τη δημοπρασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μιλώντας στον Βήμα FM η κ. Γεροβασίλη ανέφερε επίσης, ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Υπάρχει πολιτικό ζήτημα: καλώ τη ΝΔ να αλλάξει τη στάση της», είπε η κ. Γεροβασίλη και κάλεσε τη ΝΔ να αναγνωρίσει το διαγωνισμό, σημειώνοντας, ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε. «Είναι διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των αδειών», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Αν η ΝΔ ακυρώσει το διαγωνισμό σε αυτούς που έχουν πληρώσει για άδειες, θα δώσει λεφτά πίσω; Να το πει στον ελληνικό λαό».
Όσον αφορά το μέλλον των ήδη λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που δεν θα αναδειχθούν από τη διαγωνιστική διαδικασία, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι σε 90 ημέρες μετά το διαγωνισμό η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων. Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες. «Αν προσθέταμε άδειες μετά το διαγωνισμό θα ήταν άδικο για όσους πλειοδότησαν σε αυτόν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πύρινη κόλαση στο Ωραιόκαστρο: Την καταστροφή αποτυπώνει το πρώτο φως της ημέρας - Άρχισαν ρίψεις
07:13
Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές - Ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο
07:00
Πυρκαγιές: «Πορτοκαλί» συναγερμός σε εννέα περιοχές της χώρας - Ο χάρτης πρόβλεψης
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (5 Ιουλίου)
06:30