Κουμουτσάκος: Η ΝΔ θα επαναφέρει τη νομιμότητα
Η κυβέρνηση της ΝΔ θα επαναφέρει τη νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Η αρμοδιότητα για τις άδειες θα επανέλθει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και οι άδειες θα είναι φυσικά περισσότερες από τέσσερις, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος», τονίζει αρχικά ο κ. Κουμουτσάκος και στη συνέχεια επιτίθεται στην κυβερνητική εκπρόσωπο:
«Η κυρία Γεροβασίλη, για λογαριασμό της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - Παππά, ομολόγησε, ότι σε 90 ημέρες θα ρίξει "μαύρο" σε όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια. Παραδέχθηκε, επομένως, ότι ο στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή στα Μ.Μ.Ε. και στην κοινωνία. Ομολογεί ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος είναι στην κυριολεξία στον αέρα, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, γιατί στηρίζεται στη λογική της πλειοδοσίας.
»Οι πολίτες αναρωτιούνται ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα πάρουν όσοι αποκτήσουν την τηλεοπτική άδεια για να καλύψουν τα εκατομμύρια που θα προσφέρουν γι' αυτήν».
Καταλήγοντας, ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει: «Όσο για το "τζάμπα πέθανε", σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει το Μαξίμου και ειδικά ο κ. Τσίπρας και η κυρία Γεροβασίλη από την εποχή που προέτρεπαν τους Έλληνες να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, που εδώ και μερικούς μήνες ... κατήργησαν».
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35
New York Times: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έκαιγε για πάνω από 30 ώρες - Εκατοντάδες ναύτες κοιμούνταν στα πατώματα
08:34
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν νέο Βιετνάμ» απειλεί το Ιράν - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο - «Βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
08:22
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18