Η απάντηση του Β. Λεβέντη στον Γ. Καλλιάνο για την παραίτηση του
«Το πιο πιθανό είναι να γίνει "γάμος" μεταξύ Μητσοτάκη και Καλλιάνου. Εγώ αποκλείεται να πάω για γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε o Βασίλη Λεβέντης.
Ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, είχε πει πως παραιτήθηκε από τη θέση του καθώς η Ένωση Κεντρώων "άρχισε να γέρνει προς τον ΣΥΡΙΖΑ".
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real, o κ. Λεβέντης δήλωσε: «Θα φανεί ποιος πάει για γάμο». Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο κ. Καλλιάνος «έκανε του κεφαλιού του» σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.
«Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις των πλούσιων για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι να βρίζουμε τον Αλεξιάδη και την κυβέρνηση». «Αυτό είναι δουλειά της ΝΔ» πρόσθεσε.
Τέλος σημείωσε ότι ο κ. Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί, απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε, δηλαδή σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη».
Επιβλητικός στην πρεμιέρα της Basket League ο Παναθηναϊκός ΑΚTOR
16:19
Το ντοκιμαντέρ για τη Γάζα «NAZA» ξεπέρασε τους «Avengers» στo ιταλικό Box Offfice
16:09
Ισραηλινές πηγές: Μοναχικός λύκος ο συγκυβερνήτης που επιχείρησε να καταλάβει πτήση της Flydubai
15:59
Κύκλωμα με κρυπτονομίσματα: Ενώπιον του Ανακριτή την Δευτέρα τα ηγετικά μέλη της σπείρας
15:48