Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τους προπηλάκισμούς εναντίον του Φρέντι Μπελέρη
Το υπουργείο Εξωτερικών
EurokinissiΣε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τους προπηλακισμούς εναντίον του Έλληνα Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη έξω από το κονοβούλιο της Αλβανίας την Τρίτη (29/10).
Η Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών:
«Καταδικάζουμε τους προπηλακισμούς εναντίον του Έλληνα Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου στα Τίρανα, για τον έλεγχο της ενταξιακής πορείας της Αλβανίας.
Οι αλβανικές Αρχές οφείλουν να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την κατοχύρωση της ασφάλειας των Ευρωβουλευτών και της ελευθερίας να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους.
Οι Ευρωβουλευτές εκπροσωπούν τα συμφέροντα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα πρέπει να απολαύουν του προσήκοντος σεβασμού.»
Συγκροτείται Ειδική Επιτροπή για την προσγείωση ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο Μήλου
23:10
Ποιοι και γιατί δέχθηκαν να γίνουν ιρανικό... δόλωμα στην «απόδραση» Τραμπ από την Τουρκία
23:03
Αμερικανικά ΜΜΕ: Σε απόγνωση ναύτες του αεροπλανοφόρου Lincoln - Επιχείρησαν να πέσουν στη θάλασσα
22:52
Γαλλία: 1.200 κατασκηνωτές απομακρύνθηκαν εσπευσμένα εξαιτίας πυρκαγιών στο Πα-ντε-Καλαί
22:41