Έτοιμη η Ελλάδα να στείλει βοήθεια για τις φονικές πλημμύρες: Επικοινωνία Κικίλια με Ισπανό πρέσβη
Ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας
INTIME NEWSΕπικοινωνία με τον πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, Jorge Domek, είχε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, λόγω των σφοδρών πλημμυρών στη νοτιοανατολική Ισπανία.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανάρτησή στο «X», ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με τον πρέσβη της Ισπανίας στην Ελλάδα, υπογράμμισε την «αλληλεγγύη και ετοιμότητα του υπουργείου να αποστείλει βοήθεια που θα συνδράμει και θα ανακουφίσει τον ισπανικό λαό».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κικίλια:
«Σε επικοινωνία μου με τον εδώ Πρέσβη της Ισπανίας κ. Jorge Domek, του υπογράμμισα την αλληλεγγύη και ετοιμότητα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αποστείλει βοήθεια που θα συνδράμει και θα ανακουφίσει τον ισπανικό λαό που αντιμετωπίζει τις ώρες αυτές μια βιβλική καταστροφή».
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00