Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα
Ο Στέφανος Κασσελάκης
INTIME NEWSΔεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα, τόνισε ο Στεφανος Κασσελάκης, το πρωί της Παρασκευής, ισχυριζόμενος ότι, στο συνέδριο «δεν θα υπάρχει έλεγχος στην κάλπη, θα είναι διαβλητή».
Χαρακτήρισε ντροπή έξι μέρες μετά την εκλογή να μην έχει δώσει το κόμμα στη δημοσιότητα ποιοι και πόσοι ψήφισαν, είπε, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου.
Ούτε εγώ έχω πάρει SMS ακόμη, επισήμανε για τη διαδικασία των συνέδρων. «Είναι δυνατόν να υπάρχουν σύνεδροι δύο ταχυτήτων;», διερωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Δεν θα υπάρχει έλεγχος στην κάλπη, θα είναι διαβλητή», τόνισε μεταξύ άλλων για αυτά που θα συμβούν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που ξεκινά σήμερα το απόγευμα.
Όσον αφορά τις κατηγορίες που του προσάπτουν περί τραμπισμού, επισήμανε πως «δεν με εκφράζει η βία, οι μόνοι που είναι τραμπικοί είναι όσοι παραβιάζουν την εσωκομματική διαδικασία».
Πρόσθεσε για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του πως «έχουν ξεφτιλιστεί στην κοινωνία».
Σύμφωνα με τον ίδιο, αν είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο στις 24 Νοεμβρίου. «Δεν πρόκειται να μείνω σε αντιδημοκρατικό κόμμα», τόνισε στη συνέχεια.
Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη τόνισε πως λυπάται για τον ίδιο.
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 11.000.000 ευρώ
22:07
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες σήμερα δεν άκουσαν λύσεις, αλλά ξανά τις ίδιες υποσχέσεις
22:03
Αγρότες - Ανεστίδης: «Εμείς δεν χωρούσαμε στο Μαξίμου - Μια σύσκεψη-οικογενειοκρατία της ΝΔ»
21:54
Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ: Από τα λόγια στις πράξεις: Το δίλημμα Τραμπ μπροστά στην ιρανική εξέγερση
21:43