Κασσελάκης: «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών»
Ο Στέφανος Κασσελάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSIΠροσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον των πρώην «συντρόφων» του στο ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλει μέσω ανάρτησης, ο Στέφανος Κασσελάκης. «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων, οι οποίοι παραποιούν και διαστρεβλώνουν- χειρότερα και από τη ΝΔ- την ΑΡΧΙΚΗ δήλωση πόθεν έσχες μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνει το γάντι απευθυνόμενος σε εκείνους που στρέφονται εναντίον του λέγοντας ότι «θέλουν να γίνουν δικαστές για έναν άνθρωπο που δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα δολάριο παράνομα».
Συνεχίζει δε υποστηρίζοντας ότι «εκτελούν διατεταγμένο σχέδιο επειδή τρέμουν το ΚΑΘΑΡΟ, το καινούργιο!»
«Άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ καταχρεωμένο»
Στην συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει πως είναι «Αυτοί που άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ καταχρεωμένο, με 3 και πλέον εκατομμύρια λοιπά έξοδα», ενώ στη συνέχεια αναφέρεται ότι είναι «αυτοί που οδήγησαν τους ανθρώπους των ΜΜΕ του σε οικονομικό αδιέξοδο.»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες Κασσελάκη - Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο έκπτωτος πρόεδρος
ΣΥΡΙΖΑ: Τους ενώνει η… ανακούφιση – Πρόσωπο «έκπληξη» ακολουθεί τον δρόμο Κασσελάκη
Βανς: «Ο Τραμπ δεν θα εμπλέξει τις ΗΠΑ σε μακροχρόνια σύγκρουση με το Ιράν»
19:54
Αποχωρούν από το Ιράκ οι 300 Ισπανοί στρατιώτες - Η κυβέρνηση τους απομακρύνει λόγω του πολέμου
19:43
«Έκρηξη» στη χρήση κοκαΐνης στην Αττική, για πρώτη φορά ανίχνευση κεταμίνης - Τι ισχύει στην Ευρώπη
19:34
Προστασία της πρώτης κατοικίας: Νέα ρύθμιση Πιερρακάκη δίνει δεύτερη ευκαιρία στους οφειλέτες
19:24