Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ενσωματωθώ στο κόμμα Κασσελάκη - Μένω στην Κ.Ο.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣε παραίτηση από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά η Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η κ. Τζάκρη διευκρίνισε πως παραιτείται από το αξίωμα της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, θα ενσωματωθεί στο νέο φορέα του Στέφανου Κασσελάκη, αν και παραμένει προς το παρόν εντός ΚΟ.
«Παραιτούμαι από τα αξιώματά μου, θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα ενσωματωθώ στο νέο κόμμα Κασσελάκη, όταν βγει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθαρίζοντας προς όλους ότι δεν σκοπεύει να πάει στο ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο στον νέο φορέα όταν τον ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Η ίδια εκτίμησε στην ίδια συνέντευξη ότι και άλλοι βουλευτές θα παραιτηθούν, λέγοντας παράλληλα ότι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ραγδαίες.
ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες - Προσοχή στις πληρωμές
06:00
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00