Θεοδώρα Τζάκρη: Θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ενσωματωθώ στο κόμμα Κασσελάκη - Μένω στην Κ.Ο.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣε παραίτηση από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά η Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η κ. Τζάκρη διευκρίνισε πως παραιτείται από το αξίωμα της γραμματέως της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, θα ενσωματωθεί στο νέο φορέα του Στέφανου Κασσελάκη, αν και παραμένει προς το παρόν εντός ΚΟ.
«Παραιτούμαι από τα αξιώματά μου, θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα ενσωματωθώ στο νέο κόμμα Κασσελάκη, όταν βγει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Τζάκρη, ξεκαθαρίζοντας προς όλους ότι δεν σκοπεύει να πάει στο ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο στον νέο φορέα όταν τον ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Η ίδια εκτίμησε στην ίδια συνέντευξη ότι και άλλοι βουλευτές θα παραιτηθούν, λέγοντας παράλληλα ότι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ραγδαίες.
Δήμος Αθηναίων: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
14:39
Μήνυμα Βαρθολομαίου υπέρ της ειρήνης από τη Βουλή: Κατάκτηση και όχι αυτονόητη κατάσταση
14:35
«Φρένο» στο ίντερνετ βάζει η Ρωσία για την παρέλαση της 9ης Μαΐου - Φοβάται επιθέσεις με drone
14:29
Βρετανία: Η αστυνομία ερευνά εμπρηστική επίθεση σε πρώην συναγωγή στο Λονδίνο
14:29