Πολάκης από Λάρισα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε και είναι εδώ - Διαψεύδουμε τις Κασσάνδρες της συμφοράς»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης, κατά τη σημερινή του (12/11) ομιλία στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
Όπως σημείωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και τον «πόλεμο» ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, «θα συνεχίσουμε να διαψεύδουμε όλες τις Κασσάνδρες της συμφοράς, οι οποίες εδώ και τρεις ημέρες έχουν πέσει σε έναν αγώνα μεταξύ τους: Ποια θα κλάψει, ποια θα μοιρολογήσει, ποια θα πενθήσει πιο γοερά τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε, αντέχει και θα αντέξει και επειδή θα αντέξει, θα ξανακερδίσει την ώρα που πρέπει, με την ηγεσία που πρέπει, με το πρόγραμμα που πρέπει» ολοκλήρωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά «συκοφαντών» για το πόθεν έσχες του προαναγγέλει ο Κασσελάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις 20 Νοεμβρίου το debate των «4» του ΣΥΡΙΖΑ - Διαθέσιμο το πόθεν έσχες Κασσελάκη
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η EY Ελλάδος κορυφαίος εργοδότης και εργασιακό περιβάλλον για το 2026
14:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Συλλήψεις καθηγητών και επιχειρηματιών για παράνομη διαχείρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων
14:29
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η METLEN πρωτοπορεί στη διαχείριση των κινδύνων απάτης με πιστοποίηση ISO 37003 από την TÜV NORD Ελλάδας
14:24
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου - Συλλαλητήριο για τα Τέμπη
14:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ