ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του ΥΠΟΜΕΔΙ στη ΝΔ για τα εγκαίνια αυτοκινητοδρόμων

Απάντηση του ΥΠΟΜΕΔΙ στη ΝΔ για τα εγκαίνια αυτοκινητοδρόμων
Στιγμιότυπό από τα εγκαίνια των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου–Κιάτου της Ολυμπίας Οδού παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας

Με μια ειρωνική ανακοίνωση απάντησε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτών σε ανακοίνωση της ΝΔ, σχετικά με αυτοκινητοδρόμους που εγκαινιάζει η σημερινή κυβέρνηση.

Η ΝΔ είχε αναφέρει ότι τα έργα είχαν ξεκινήσει επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και είχαν συνεχιστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά ολοκλήρωσε τα έργα των αυτοκινητοδρόμων, προώθησε και ολοκλήρωσε τις απαλλοτριώσεις, τις αρχαιολογικές εργασίες, το μετρό Θεσσαλονίκης και μας παρέδωσε μια σύγχρονη Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορδέλα και να εγκαινιάσουμε τα έργα που μας παρέδωσε έτοιμα.....»

»Σήμερα την πρώτη ημέρα μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δανειστήκαμε δέκα ευρώ από τα 246 εκατομμύρια ευρώ και αγοράσαμε άσπρη κορδέλα. Οπότε και εγκαινιάσαμε τα έργα...»

»Η αλήθεια να λέγεται!» καταλήγει ειρωνικά το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ