Νίκας για διαγραφή Σαμαρά: «Άργησε να γίνει, τον είχαν αφήσει να κάνει ρουσφέτια παντού»
Ο Παναγιώτης Νίκας
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ«Άργησε να γίνει, τον είχαν αφήσει να κάνει ρουσφέτια παντού», είπε μεταξύ άλλων ο τέως περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας την επερχόμενη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία.
Μιλώντας στην κάμερα του Ionian TV ο κ. Νίκας επεσήμανε ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να έχει τεθεί εκτός του κόμματος εδώ και πολύ καιρό, κάνοντας λόγο για ανεξήγητη υποχωρητικότητα και ανεκτικότητα της κυβέρνησης.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι με αυτή τη στάση της ουσιαστικά η κυβέρνηση είχε εκχωρήσει στον πρώην πρωθυπουργό τη δυνατότητα διαχείρισης σημαντικών ζητημάτων και τοποθέτησης προσώπων στην Πελοπόννησο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άκης Σκέρτσος: «Ψευδείς οι αναρτήσεις για δήθεν δηλώσεις μου κατά του κυρίου Σαμαρά»
ΚΟΣΜΟΣ
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
ΚΟΣΜΟΣ