Μητσοτάκης για Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Ισχυρότεροι από ποτέ οι ένστολοι της χώρας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
AP Photo/Giannis Papanikos (φωτογραφία αρχείου)Ισχυρότεροι από ποτέ είναι οι ένστολοι της χώρας, όπως τονίζει με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα, 21 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του.
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται «στους υπερασπιστές της πατρίδας, αλλά και της ειρήνης» οι οποίοι, όπως σημειώνει ο ίδιος, οι ένστολοι της χώρας «είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα αμυντικά μέσα σε γη, αέρα και θάλασσα, διαθέτοντας επαγγελματισμό και επιχειρησιακό δυναμισμό».
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Γιορτάζουμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με τη σκέψη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο. Τους υπερασπιστές της πατρίδας, αλλά και της ειρήνης. Ακρίτες των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Και συμπαραστάτες των πολιτών σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Στον δρόμο των ηρώων που έπεσαν, οι ένστολοι της χώρας είναι σήμερα ισχυρότεροι από ποτέ. Εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα αμυντικά μέσα σε γη, αέρα και θάλασσα. Διαθέτοντας επαγγελματισμό και επιχειρησιακό δυναμισμό. Πάνω από όλα, όμως, τη φλόγα της πατριωτικής ευθύνης στην καρδιά.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Αιέν αριστεύειν»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων: Οι συγχωνεύσεις, οι προτεραιότητες και η εξοικονόμηση δύο δισ.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος άνοιξε συμβολικά αγώνα μπέιζμπολ στο Yankee Stadium
22:35
Κούβα: Πέθανε ο Ραμίρο Βαλντές, ένας από τους τελευταίους εν ζωή συνεργάτες των αδελφών Κάστρο
22:28
Αγρίνιο: Άγρια επίθεση σε γυναίκα στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα
22:22
Νετανιάχου:«Θα διατηρήσουμε στρατεύματα στη Γάζα, τη Συρία και τον Λίβανο για όσο χρειαστεί»
22:14