Μητσοτάκης για Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Ισχυρότεροι από ποτέ οι ένστολοι της χώρας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
AP Photo/Giannis Papanikos (φωτογραφία αρχείου)Ισχυρότεροι από ποτέ είναι οι ένστολοι της χώρας, όπως τονίζει με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα, 21 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του.
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται «στους υπερασπιστές της πατρίδας, αλλά και της ειρήνης» οι οποίοι, όπως σημειώνει ο ίδιος, οι ένστολοι της χώρας «είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα αμυντικά μέσα σε γη, αέρα και θάλασσα, διαθέτοντας επαγγελματισμό και επιχειρησιακό δυναμισμό».
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Γιορτάζουμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με τη σκέψη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο. Τους υπερασπιστές της πατρίδας, αλλά και της ειρήνης. Ακρίτες των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Και συμπαραστάτες των πολιτών σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Στον δρόμο των ηρώων που έπεσαν, οι ένστολοι της χώρας είναι σήμερα ισχυρότεροι από ποτέ. Εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα αμυντικά μέσα σε γη, αέρα και θάλασσα. Διαθέτοντας επαγγελματισμό και επιχειρησιακό δυναμισμό. Πάνω από όλα, όμως, τη φλόγα της πατριωτικής ευθύνης στην καρδιά.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Αιέν αριστεύειν»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων: Οι συγχωνεύσεις, οι προτεραιότητες και η εξοικονόμηση δύο δισ.
Hellenic Train: Επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στον Εβρο
17:42
Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ απέρριψαν την πρόταση - Δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός»
17:31
Πιερρακάκης: Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας
17:28
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Δεν χρειαζόμαστε υποστήριξη του ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
17:25