Ψήφισε ο Παύλος Πολάκης: «Η συμμετοχή καλύτερη απάντηση σε όσους υπονόμευσαν τον ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Παύλος Πολάκης
EUROKINISSIΤο μήνυμα ότι «συμμετοχή καλύτερη απάντηση σε όσους υπονόμευσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» έστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Παύλος Πολάκης, αφού ψήφισε στο Μοσχάτο.
«Η συμμετοχή είναι η καλύτερη απάντηση των μελών, των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοκρατικού κόσμου σε όσους προσπάθησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο να υπονομεύσουν την πορεία του και να τον ρευστοποιήσουν για να ικανοποιήσουν τα σχέδια της ολιγαρχίας που θέλει ελεγχόμενες λύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, τόνισε πως «από Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει την αντεπίθεση με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις στον αντίποδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδήγησε μεγάλα τμήματα του λαού σε απογοήτευση».
Δύναμη για τον επόμενο πρόεδρο η συμμετοχή
«Θέλουμε να αναδιατάξουμε την κοινωνία, να αναδιανείμουμε τον πλούτο και να προχωρήσουμε σε βαθιές μεταρρυθμίσεις σε κράτος και δικαιοσύνη».
«Η συμμετοχή είναι δύναμη για τον επόμενο πρόεδρο, ο οποίος πρέπει να τείνει χείρα συνεργασίας σε όλες τις πολίτικες δυνάμεις με κόκκινες γραμμές συγκεκριμένου προγράμματος» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ - Τα μηνύματα των υποψηφίων
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00