Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τουλάχιστον 53.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τις 5 μ.μ. – Αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου
Από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024.
INTIME NEWSΣτους 53.000 ανέρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν ψηφίσει στο σύνολο των εκλογικών κέντρων επικράτειας και του εξωτερικού, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταμέτρηση.
Στην Κουμονδούρου, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, με πηγές που πρόσκεινται στον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος, Παύλο Πολάκη, να αναφέρουν ότι μέχρι τώρα η συμμετοχή υπερβαίνει κατά πολύ την προηγούμενη, της εκλογής συνέδρων για το πρόσφατο συνέδριο, και διευρύνεται συνεχώς.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί τεχνικά ή άλλα προβλήματα στην εξέλιξη της διαδικασίας.
Στο μεταξύ, οι κάλπες αναμένεται να μείνουν ανοικτές έως τις 19:00 το βράδυ, εάν δεν αποφασιστεί η παράταση της εκλογικής διαδικασίας.
Η συμμετοχή αποτελεί και το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών αυτών που διενεργούνται μία μόλις ημέρα μετά την συγκρότηση του νέου κόμματος Κασσελάκη «Κίνημα Δημοκρατίας».
Να σημειωθεί ότι, εάν κανείς εκ των τεσσάρων υποψηφίων δεν καταφέρει να συγκεντρώσει το 50% +1 των ψήφων θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος.
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59