ΟΠΕΚΕΠΕ: Την παραίτηση της διοίκησης φέρεται να ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ φέρεται να ζήτησε από το βράδυ της Τρίτης (26/11) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, ο οποίος μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αντικατάστασης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, με απόφαση του Υπουργού παύεται από τα καθήκοντα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενεργοποιώντας έτσι το δικαίωμα να προχωρήσει σε αλλαγές σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς.
Η παρακώλυση της Ευρωπαίας εισαγγελέως που διενεργεί ελέγχους στο θέμα με τα βοσκοτόπια και τους καταχραστές δημόσιας περιουσίας αποτέλεσε τη σταγόνα που «ξεχείλισε» το ποτήρι για την ηγεσία του Υπουργείου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού.
Όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν εκκινήσει και η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ θα ανακοινωθεί σύντομα.
Τραμπ: «Αν δεν πάρουμε εμείς τη Γροιλανδία, τότε θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
23:57
Λευκός Οίκος: Ο Μακρόν άλλαξε την ημερομηνία της συνόδου της G7 λόγω των γενεθλίων του Τραμπ
23:48
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο: Βατικανό και Ρωσία του πρότειναν διαφυγή, αλλά αυτός... πείσμωσε
23:36
Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός - Επικράτησε με 95-80 της Μπάγερν Μονάχου
23:24