Η ανακοίνωση για τη συνάντηση του Σωκράτη Φάμελλου με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΣυνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του τελευταίου, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.
Ο Αλέξης Τσίπρας του ευχήθηκε για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που τα μέλη του κόμματος του ανέθεσαν με την ψήφο τους.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό «για τα σχέδια επανεκκίνησης του κόμματος, με την αξιοποίηση της προωθητικής δύναμης δεκάδων χιλιάδων μελών που πήραν μέρος στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, αλλά και την εγγραφή πάνω από 10.000 νέων μελών».
«Μια καθαρή εντολή για έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεσματικό, ισχυρό, συγκροτημένο, με ενιαία έκφραση και δράση, που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις λαϊκές ανάγκες και να παίξει τον ρόλο της πραγματικής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κόντρα στα σχέδια απαξίωσης και εξαΰλωσης του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε από την πλευρά του, ότι θα είναι παρών σε κάθε προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ που θα καθιστά την προοδευτική παράταξη πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% η ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας το τρίτο τρίμηνο
12:51
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44